We bieden de opties in het blinderen van ramen aan in diverse pakketten afhankelijk van het voertuig en wensen. Heb je een specifieke wens, dan is het handig dat je contact met ons opneemt. Voor de meest voorkomende tint-opties zie je hieronder welk pakket bij jouw auto hoort.

Welke folie?

Je kunt op locatie bij ons de folies bekijken en uitkiezen. We plakken bij De Tintfabriek de meest voorkomende tinten: 05%, 20% en 35%. Het percentage is de hoeveelheid licht wat de folie doorlaat (Hoe lager het percentage, hoe donkerder de folie is) Welke tint je uitkiest, heeft geen invloed op de prijs. Voor meer informatie over de folie, kun je hier kijken.

Prijs aanvragen

Bij het invullen van het offerteformulier vragen wij u 2 foto's te uploaden, 1 van linksvoor de auto en 1 van rechtsachter de auto, zo komen wij niet verrassingen te staan en kunnen wij u de beste prijs bieden.

Prijzen

Heb je een keuze gemaakt, dan kun je een exacte prijs aanvragen bij ons, zo komt niemand voor verrassingen te staan. De getoonde 'vanaf'-prijzen zijn indicatie prijzen, inclusief BTW. De exacte prijs is afhankelijk van het juist ingevoerde type/model, bouwjaar & uitvoering. Na het invullen van het prijsaanvraag formulier, hebben wij de juiste gegevens en e-mailen we je een exacte prijs. Mochten we nog vragen hebben, nemen we vanzelfsprekend even contact met je op :).

parallax background

PAKKETTEN


OVERIGE OPTIES


NIET GEVONDEN?

Niet uw voertuig gevonden? Vraag dan via onderstaand formulier aan wat u wenst. Wees zo uitgebreid mogelijk a.u.b., dan kunnen wij het best correct reageren met een aanbod.