Jouw auto een compleet nieuwe look geven? Dat kan met een full body wrap. De wrapfolie beschermd tevens de originele lak van de auto, dat is mooi meegenomen!

WRAP folies

Wrapfolies zijn zelfklevende folies, ze zijn vormbaar met als functie het 'inpakken' van een object. Het wordt veel gebruikt voor diverse oppervlaktes om deze een nieuwe look te geven en bescherming te bieden voor het originele oppervlakte. Zowel vlakke oppervlaktes, als 'ronde', zoals dus auto's! Een auto 'inpakken' met wrapfolie noemen we carwrapping.

Carwrapping is uitzonderlijk populair de laatste jaren, en dit snappen wij wel. De auto ziet er als nieuw uit, maar als bijkomend voordeel wordt met carwrappen de originele lak beschermd, en kun je dit er ook weer af laten halen wanneer je wil, of bijvoorbeeld bij verkoop van de auto.

Er zijn verschillende typen folies die tegenwoordig beschikbaar zijn: Gegoten-, polymeer gekalandreerde- en monomeer gekalandreerde versies. Gegoten folies zijn bij uitstek geschikt om te wrappen om gevormde ondergronden. Het grootste verschil hierin is de levensduur, en laat dit nu net belangrijk zijn! Lees u altijd goed in, voor u uw auto laat wrappen. Vanzelfsprekend, dat wrappen met gegoten folies niet de goedkoopste optie is, maar wel degene die het verschil maakt in levensduur & kwaliteit. En dat is wat wij bij De Tintfabriek het belangrijkste vinden.

De levensduur van een carwrap is met onze gegoten folies 5 jaar. De Tintfabriek werkt uitsluitend met gegoten folies, deze krimpen nagenoeg niet, zijn uiterst goed bestand tegen reacties, goed handelbaar en kleurvast. Benieuwd naar onze werkwijze? Kijk dan even hier.SPECIALE wraps


Buitenom de meest gekozen wrapfolies zijn er ook nog een paar uitblinkers, niet zozeer qua kwaliteit maar ze springen je direct in het oog! Er zijn veel vragen naar speciale folies, we proberen hier zoveel mogelijk uit te leggen over de do's en don't van deze folies. We lichten ze hier toe. Wil je betreft onderstaande folies weten of het mogelijk is met jouw voertuig? Neem even contact op!.

Carbon

Geschikt voor: Deze speciale carbonlookfolie is speciaal ontwikkeld voor details waar je je voertuig mee kunt verfraaien, da t wil zeggen dat je bijvoorbeeld spiegels - spoiler – motorkap – dak – of andere losse elementen kun accentueren.

Niet geschikt voor: De Carbonfolie is niet geschikt om bijvoorbeeld oneffenheden te verbergen, daar is deze folie niet voor geschikt.

+ Stoere uitstraling

+ Mooi effect en zeker een meerwaarde in het uiteindelijke resultaat

- Hoge prijs voor 3D/2D carbon folie

- 3D carbonfolie is iets krasgevoeliger dan een standaard wrapfolie

Chrome

Geschikt voor: De Chromefolies zijn enkel geschikt voor licht gebogen ondergronden en we adviseren hiermee enkel delen te laten wrappen zoals:
– koplamp ringen
– Striping
– Deurlijsten

+ Mooie glanzende uitstraling

+ een echte eyecatcher

- Korte Levensduur

- Krasgevoelig

- GPS en sensoren kunnen niet voldoende werken


DEEL wraps

Buitenom een full body wrap, wrappen we ook delen of onderdelen van uw auto indien gewenst. Wat dacht u van enkel het dak van de auto, of enkel de achterzijde? Het kan net die extra touch geven! In principe kan alles geplakt worden, wat ook gelakt is. Kunststof zijspiegels bijvoorbeeld zijn dus NIET te wrappen.

Meest gewrapte delen:
- Daken
- Motorkappen
- Zijspiegels
- Chrome (Zie ook Ontchromen)
- Bumpers
- Handgrepen

Heeft u een ander idee? Dan horen we dat natuurlijk graag, en kijken we samen naar wat de mooiste uitwerking zou zijn.


WRAPWERK

bekijk recentelijk wrap werk, wij zijn trots!

bekijk hier ons wrap-portfolio