Aangenaam kennis te maken!

Hoe is De Tintfabriek
ontstaan?

Het ontstaan van goede ideeën gebeurt op onverwachtse momenten.
Op een vrijdagmiddag, in het vroege voorjaar van 2020, even de week napraten onder het genot van een drankje, is ‘de Tintfabriek’ geboren.De Tintfabriek is ontstaan in het voorjaar van 2020 en is onderdeel van Cas Sign te Oldenzaal. In de 15 jaar dat wij met ons bedrijf mooie projecten realiseren merken we dat het ramen tinten nog steeds achtergesteld is.Wat we erg jammer vinden, want je kan de auto een compleet nieuwe look en feeling geven door middel van een raamfolie.

Waarom de Tintfabriek?
Dat is heel simpel. Een fabriek staat als een stevige en grootse plek waar vele grote klussen tot een mooi eindresultaat leiden.


Het eindproduct gaat via de grote roldeur naar de klant, die het met een grote glimlach in ontvangst neemt. Dit laatste is wat wij graag doen, mensen blij maken met hun eigen auto net even weer nieuw laten lijken met een kleine aanpassing.

Wij bieden hoge kwaliteit
voor iedereen

Kwaliteit bieden doen wij graag omdat we de in de markt zien dat het product niet altijd goed begrepen wordt en wij van mening zijn dat een raamfolie zeer goed toegepast kan worden zodat het juiste effect behaald kan worden!


Door jarenlange ervaring op het gebied van raamfolie zijn we ervan bewust dat we de juiste partij zijn voor u. We weten exact wat mogelijk is op welk model auto, geen merk is ons te gek en houden van een uitdaging! Daarnaast kunnen we advies geven op de wetgeving en regels in Nederland en Duitsland.

Als we het over kwaliteit hebben dan bent u ook bij ons aan het juiste adres, we durven met een gerust hart levenslange garantie te geven bij normaal gebruik van de raamfolie. Ook met onderhoud kunnen we u adviseren hoe dit het beste uit te voeren is om de juiste uitstraling te behouden! Ons motto is dan ook “LOOKS COOL – KEEPS COOL”.

Een onderschat, maar zeker bijkomend voordeel van raamfolie is dat het naast ‘mooi’ nog meer functies heeft. Met deze extra functies, biedt raamfolie u meer dan een vanuit de autofabrikant geleverde auto met ‘getinte ruiten’.

Fabriek-af getinte ruiten zijn voorzien van een kleur die de auto er optisch anders uit laat zien. De raamfolie die door ons gemonteerd wordt, biedt naast de ‘looks’ ook een extra stukje in de vorm van inbraakvertraging en UV-wering (geen rood verbrande armen meer na een paar uur autorijden).

Maak kennis met ons

Tinten zit in ons bloed, we tinten & wrappen en houden van het resultaat wat dit oplevert. We willen dit ook met trots aan je laten zien! Bezoek onze gallerij om foto's te bekijken van klanten die u voorgingen.

Naar de fotogallerij